Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
. . . . .

Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI

Dudásné Kovács Erika, Barcelona, Spanyolország

Classroom Practice and Stress Management: Review your teaching skills and practice mindfulness!

 

Az Erasmus+ Program keretében, az Europass Teacher Academy szervezésében két hetes, Classroom Practice and Stress Management: Review your teaching skills and practice mindfulness! című továbbképzésen vettem részt a nyár folyamán Barcelonában.
Ez a kurzus lehetőséget nyújtott újabb módszertani ismeretek és gyakorlatok elsajátítására, a saját és a diákok stresszhelyzetének kezelésére, különböző viselkedési problémák kontrollálására és megoldására, az érzelmi egyensúly biztosítására, öngyakorló rutin megszerzésére és tanításba történő beintegrálására. Segített új ötleteket szerezni a tanulók motivációjára, részvételének és hatékonyságának értékelésére. Szó volt a pontos utasításról, az ellenőrzésről, a megfigyelésről, a diákok bátorításáról és a kiégésről.
A programban hagyományos és újszerű módszereket kombináltak (projekt alapú oktatás, jóga, meditáció, játékos feladatok, páros és csoportmunka). Interaktív formában rövidebb gyakorlatokat, technikákat sajátítottam el, melyeket bárhol, bármikor alkalmazhat diák és pedagógus egyaránt.

Egyéni beszámoló

Képek

Prezentáció

Copyright © 2022 Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI Rights Reserved.