Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
. . . . .

Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI

Az Erasmus+ Program keretében két hetes továbbképzésen vehettem részt augusztusban Máltán, St. Julian’s-ban, az ETI Malta szervezésében a Technology enhanced learning kurzuson.

A program lehetőséget nyújtott saját és rajtam keresztül tanítványaim informatikai ismereteinek bővítésére, újabb online programok, applikációk megismerésére és kipróbálására. Használtuk a WIKI-t, online szótárakat, szerkesztettünk blogot (https://kovacsera71.wixsite.com/mysite), saját honlapot, kép-, video-, és hangfelvételeket, készítettünk kvízt, keresztrejtvényt, rajzfilmet, grafikát, „interaktív labirintust”, szófelhőt, vetélkedőt, LearningApps feladatokat. Mindez egyénileg, csoport és projekt munkában valósult meg. A kreativitást, az élményszerű oktatást kiszélesítő anyagokat bárhol, bármikor alkalmazhatja diák és pedagógus egyaránt.

A szervezett délutáni és hétvégi programokon az ismeretszerzés mellett a kapcsolatépítés és a kommunikáció került előtérbe, fejlesztve nyelvi ismereteimet. Alkalmam volt közelebbről megismerkedni Málta kultúrájával, történelmével, nevezetességeivel, növény- és állatvilágával, földrajzi adottságaival, ebből adódó előnyeivel és nehézségeivel, környezetvédelmével, gasztronómiájával. Felejthetetlen élmény volt, hogy hétvégi program keretében eljutottam Sziciliára, és megnézhettem az Etnát!

Dudásné Kovács Erika

 

Egyéni beszámoló

pek

Prezentáció

Copyright © 2022 Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI Rights Reserved.