Vissza az elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
. . . . .

Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI

Látszólag ellentmondásban van ez a tanítási órákról kialakított képünkkel, de ha teret adunk a játszásnak az óráinkon, azzal nagymértékben növelhetjük a diákok tanulási motivációját.

A The Playground Classroom című tanár-továbbképzési kurzuson ennek megvalósítására alkalmas módszerekről tanultam augusztusban Máltán. Mindezt tehettem azért, mert iskolánk ismét sikeres pályázatot nyújtott be az Erasmus+ programban. A csoportban cseh-lengyel-spanyol-szlovák pedagógusokkal dolgoztam együtt. Nemcsak kipróbáltuk az oktatásban használható játékos módszereket, hanem megvitattuk azok előnyeit, esetleges veszélyeit is. A 21. századi kihívásokra kerestük közösen a válaszokat, hiszen országoktól függetlenül mindenütt hasonló problémákkal küzdenek a tanulók is és a pedagógusok is. A tanfolyamon a modern oktatási technológia is fontos szerepet kapott, tananyagkészítésre, tanítási eszközök készítésére alkalmas weboldalak használatát sajátítottam el.

Történelemtanárként nagy élmény volt számomra Málta nevezetességeivel ismerkedni. A máltai lovagrend és Valletta történelme lenyűgözött.

Szabadiné Viszmeg Erzsébet 

Egyéni beszámoló

pek

Prezentáció

Copyright © 2022 Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI Rights Reserved.