1% segítség az evangélikus nevelés-oktatási intézményeknek

Feltöltve: 2023. április 19.

Melletted vagyunk – lélekkel, ismerettel, az óvodákban és iskolákban

1% segítség az evangélikus nevelés-oktatási intézményeknek

Sokszor szuperhősnek tűnnek a pedagógusok és nevelők, de néha még a szuperhősöknek is szüksége van egy kis segítségre – most az egyházi és civil 1%-os felajánlásokkal az evangélikus egyház és az evangélikus nevelés-oktatási intézmények munkáját is támogathatjuk.

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról. Egy technikai számmal rendelkező vallási közösséget és egy regisztrált civil szervezetet támogathatunk vele. Az evangélikus nevelés-oktatási intézmények és fenntartóik célja, hogy korszerű, széles körű pedagógiai-szakmai támogatást nyújtson. Munkájukban a szakmai és emberi igényesség, az evangélikus értékrend jelenti a mércét. Az adó 1 százalékának felajánlásával alapítványaikon keresztül bárki támogatást nyújthat küldetésükhöz.

​​A videó elején szereplő három fotót Daróczi Csaba készítette.

A videót a Magyarországi Evangélikus Egyház megbízásából a MartinKult Event Group készítette: Bágya Ferenc, Körtési András, Moldoványi Barnabás – operatőrök; Heiszig Benedek – drónos felvételek; Körtési András – vágás, vfx; Szita Barnabás – animáció; Barcsay Zsombor – produkciós menedzser; Bágya Ferenc – rendező. A kampány művészeti vezetője Pete Dóra.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram