2019 Erasmus egyéni 4

Feltöltve: 2019. november 4.
Rovat:

Az Erasmus+ Program keretében két hetes továbbképzésen vehettem részt augusztusban Máltán, St. Julian’s-ban, az ETI Malta szervezésében a Technology enhanced learning kurzuson.

A program lehetőséget nyújtott saját és rajtam keresztül tanítványaim informatikai ismereteinek bővítésére, újabb online programok, applikációk megismerésére és kipróbálására. Használtuk a WIKI-t, online szótárakat, szerkesztettünk blogot (https://kovacsera71.wixsite.com/mysite), saját honlapot, kép-, video-, és hangfelvételeket, készítettünk kvízt, keresztrejtvényt, rajzfilmet, grafikát, „interaktív labirintust”, szófelhőt, vetélkedőt, LearningApps feladatokat. Mindez egyénileg, csoport és projekt munkában valósult meg. A kreativitást, az élményszerű oktatást kiszélesítő anyagokat bárhol, bármikor alkalmazhatja diák és pedagógus egyaránt.

A szervezett délutáni és hétvégi programokon az ismeretszerzés mellett a kapcsolatépítés és a kommunikáció került előtérbe, fejlesztve nyelvi ismereteimet. Alkalmam volt közelebbről megismerkedni Málta kultúrájával, történelmével, nevezetességeivel, növény- és állatvilágával, földrajzi adottságaival, ebből adódó előnyeivel és nehézségeivel, környezetvédelmével, gasztronómiájával. Felejthetetlen élmény volt, hogy hétvégi program keretében eljutottam Sziciliára, és megnézhettem az Etnát!

Dudásné Kovács Erika

 

Egyéni beszámoló

pek

Prezentáció

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram