aktualis

Feltöltve: 2015. június 18.

Gyere Velem Óperenciába...

 

VADKERT KÁRTYA

Kedves Szülők!

A Vadkert Komszolg Kft-vel egyeztetve, az idei évben is az iskola Szülői Közössége rendezné az iskolás gyermekek Vadkert-Kártyáját.

Ehhez kérik a gyerekek fényképeit. A fénykép hátoldalán név, cím, osztály szerepeljen.

Kérlek mindenkit, akik tudják szedjék össze osztályonként és a Komszolg Kft postaládájába dobják be egy zárt borítékban. Kis csoportosan is össze lehet szedni. Egy borítékban 4-5 gyerek fotója is lehet, ahogy sikerül. Aki külön juttatja el az is jó. Határidő Június 10.

Szeretnénk minél előbb kérni, hogy a gyerekek még szezon előtt megkaphassák.

-

Újabb adományok érkeztek iskolánkba. Soltvadkert Város Önkormányzata részéről 10db tabletet, míg egy magát megnevezni nem kívánó vállalkozó részéről 15db laptopot kaptunk. A tantermen kívüli távoktatás kelléke a digitális eszköz, ezért fontos, hogy diákjaink rendelkezzenek velük. A felajánlások révén úgy tűnik, sikerül minden igényt kielégíteni. Ezúton is köszönjük az adományozóknak a támogatást!

-

Tájékoztatás a koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatban

Mivel ezekben a napokban mindenki kiemelten figyeli az országos helyzetet és intézkedéseket, így jogosan merül fel a kérdés, hogy mit teszünk településünk gyermekeinek védelmével kapcsolatban.
Ezúton tájékoztatjuk az érintett lakosságot, hogy az intézményben elrendeltük a fokozott fertőtlenítést, az irányítóhatóságok által kiadott közleményekben leírtakat pontosan betartjuk. Naponta többször fertőtlenítjük virucid hatású készítménnyel a kilincseket, bejáratokat, korlátokat és a fokozott használatnak kitett épületrészeket. A tanulók számára elérhető fertőtlenítő kézmosószereket helyeztünk ki, illetve antibakteriális és virucid hatású kézfertőtlenítőt biztosítunk a közösségi terekben. Mindemellett a szülők is elhelyezhetnek a tanulók táskájában alkohol bázisú gyorsfertőtlenítő folyadékot vagy kendőt, és ezeket a nap folyamán a diákok többször is használhatják. Kérjük a szülőket, hogy fokozottan figyeljenek arra, hogy a gyermekeknél legyen elegendő mennyiségű papír zsebkendő, és otthon is beszélgessenek a higiéniás szabályokról minél többet.
Iskolánk nevelőtestülete hétfőn dr. Losoncz Esztertől kapott kielégítő tájékoztatást és szakmai útmutatást a fertőzésveszély elkerülésére javasolt tennivalókról. Ennek megfelelően folyamatosan tájékoztatjuk a tanulókat a helyes viselkedésről, bemutatjuk számukra a helyes kézmosás szabályairól szóló kisfilmet.

A fentieken túl kérjük a szülőket, hogy gyermekükkel és a gyermekközösséggel kapcsolatban felelősségteljesen járjanak el, betegség vagy gyanú esetén tartsák be az országos ajánlásokat, ha külföldi utazásról térnek haza, tartsák be az önkéntes karanténra vonatkozó szabályokat, ne vegyenek részt rendezvényeken.

Iskolavezetés

-

Köszönjük az előző évi 1%-os támogatást, mellyel az iskola könyvtárállományát tudtuk bővíteni!

Kérjük, továbbiakban is támogassa adója 1 %-ával a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI TANULÓIÉRT ALAPÍTVÁNYT!

 

 

 

2019.11.18-án Versmondó verseny az alsó tagozaton...

2019.11.17-én Vasárnap ünnepélyes templomi istentisztelet keretében adtuk át az iskola felújított, modernizált alsó és felső szintjét, valamint a gyakorlókertet, mely Szakács Lászlóról lett elnevezve.

 

 

TANKÖNYVOSZTÁS

Tisztelt Szülők!

A tanulók tankönyveiket - az előző tanév gyakorlatához hasonlóan - az első tanítási napon osztálytermeikben kapják meg.

Iskolavezetés

 

LÜK 2019... olvasson tovább

 

BÜSZKÉK VAGYUNK SZOMBATHELYRŐL HAZAÉRKEZETT SAKKOZÓINKRA... olvasson tovább

 

Beiratkozás az általános iskola első évfolyamára... olvasson tovább

A beiratkozással kapcsolatos szülői értekezlet... olvasson tovább

 

Kérjük támogassa adója 1 %-ával a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI Tanulóiért ALAPÍTVÁNYT

 

TESZEDD! 2019. március 23-án, gyülekező 8:00 órakor a Polgármesteri Hivatal előtt.

 

2019. március 23-án ISKOLÁBA HÍVOGATÓ!

 

Iskolánk bemutatkozott az EFOP- 3.2.13-17-2017-00002 projekt nyitókonferenciáján... olvasson tovább

Korcsolyázni volt az alsó tagozat 3.b és 3.c osztálya... olvasson tovább

Iskolánkról egy rövid bemutatkozó film: YOUTUBE

LÜK verseny 2019... olvasson tovább

 

Jubileumi találkozó Nagyenyeden

Iskolánk 1998-ban lépett hivatalos testvériskolai kapcsolatba a nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégiummal. Az elmúlt 20 év alatt igazi barátság... olvasson tovább

 

 

Iskolánk volt tanulója Kis-Molnár... olvasson tovább

Országos Evangélikus Rajzpályázat... olvasson tovább

Szakmai nap a Szentendrén... olvasson tovább

Tehetséggondozó szakmai nap a kecskeméti Kodály... olvasson tovább

Új fontos információ: ITT tudja megtekinteni.

Nyári táboraink: Bővebben ITT.

LÜK 2018... olvasson tovább

Orff módszer Soltvadkerten... olvasson tovább

Kedves Szülők!

Nagyon köszönjük, hogy részt vettek intézményünk értékelésében! Az alábbiakban láthatják a felmérés rövid összesítését. A kérdőívet... olvasson tovább 

Aktuális információkat a Hírek/aktualitások és a Fontos információk menüpont alatt találhatnak.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram