„…az igazsághoz ragaszkodva növekedjünk fel szeretetben mindenestől őhozzá,...

Feltöltve: 2024. május 10.
Rovat:

Így szól az Úr: „Hozzátok fordulok, megszaporítalak és megsokasítalak benneteket, és fenntartom veletek szövetségemet.” (3Móz 26,9)

„…az igazsághoz ragaszkodva növekedjünk fel szeretetben mindenestől őhozzá, aki a fej, a Krisztus, akiből az egész test egybeilleszkedik és összekapcsolódik a különféle ízületek segítségével úgy, hogy minden egyes tagja erejéhez mérten közösen munkálja a test növekedését, hogy épüljön szeretetben.” (Ef 4,15–16a)

A mai újszövetségi igénkben Pál apostol arra hívja fel a figyelmünket, hogy az az ember aki meghallotta Isten hívását, életét Jézusnak rendeli alá az sosincs egyedül, hiszen a hite által egy közösséghez tartozik, egy test része. Ahol szükség van rá, feladata van: Jézus képviselete, Isten szeretetének hirdetése, mely által önmaga is erősödik és növekszik. Érezd meg, hogy milyen jó a közösség tagja lenni, hiszen, minden jobb együtt.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram