Egészségnap
2021. 05. 27-én délután, a természettudományos ismeretek gyakorlati kivitelezéséé lett a főszerep. A szakköri foglalkozás keretében Egészségnapot tartottunk, ahol a 6.b osztály egészséges ételeket varázsolt az asztalra. A lányok különböző spárgás ételek és kőrözött, míg a fiúk a gyümölcssaláták készítésében jeleskedtek. Mindezek mellé bodzás-citromos limonádéval leptük meg magunkat. A mennyiséggel kicsit elszámoltuk magunkat, így másnap tízóraira is maradt bőven mindenkinek. Ezt a számítási feladatot még gyakorolnunk kell! J
A foglalkozás képei az alábbi linken tekinthetők meg:
https://drive.google.com/drive/folders/1yhXHudvN4O-MDO1JHwrnXkUpOgn-sUlP?usp=sharing
Dudásné Kovács Erika
Pályázatíró, megvalósító, szakkörvezető