Gyalog jöttem iskolába

Feltöltve: 2021. november 22.

„Gyalog jöttem iskolába” -  kihívás napja

2021. november 19-én reggel iskolánk apraja-nagyja, diákok és pedagógusok egy különleges kihívás napot tartott. Újra hangosak voltak az iskolához vezető utcák a gyerekzsivajtól, egymást beváró barátok a sarkokon és jókedvű reggeli beszélgetések, míg az iskoláig elsétáltak testvérrel, baráttal vagy a szülő féltő kézfogásával. A járdákon színes krétákkal díszített motiváló és kreatív rajzokkal találkozhattunk, melyeket az ügyes kezű felső tagozatos gyerekek rajzoltak. Volt olyan vállalkozó, aki értesülve a kihívásról, még külön meglepetéssel is kedveskedett az arra sétálóknak. A fokozott balesetvédelemre a főbb útvonalakon a Polgárőrség ügyelt. Az iskola bejáratánál pedig Udvarhelyi Attila igazgató úr és Furákné Tóth Ildikó, a Diákönkormányzat elnöke fogadta a kihívást teljesítőket egy emlék hűtő mágnessel és egy almalével.

Köszönjük, hogy ilyen sokat teljesítettétek a kihívást és a reméljük kedvet kaptatok a további reggeli sétához a jövőben!

 

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram