Happy Hét nyeremény

Feltöltve: 2018. május 18.

HAPPY – HÉT nyeremény

Kedves Happy Iskolák és Óvodák!

 Ezúton köszönjük, hogy részvételükkel hozzájárultak a 2018. évi vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hét program sikeréhez, ezáltal segítve a gyermekkori elhízás visszaszorítására irányuló törekvéseinket.

Nagy örömünkre 2018-ban is rendkívül sok gyermek ismerkedett meg az egészséges folyadékfogyasztási szokásokkal az OGYÉI által kidolgozott, kreativitást, ügyességet igénylő feladatok, játékos programok és interaktív oktatóanyagok, valamint az Önök kreativitásának segítségével. Igazán nagy öröm számunkra, hogy az iskolák és az óvodák is ilyen aktívan és eredményesen töltötték el ezt a hetet. Az intézmények nagy része az ajánlott programötletek mellett saját, általuk kitalált kreatív programokkal és játékokkal is felhívták a gyerekek figyelmét a vízfogyasztás fontosságára.

 Bízunk benne, hogy a hét során bekövetkezett pozitív változás fenntartható és a gyerekek a későbbiek során is a vizet választják szomjoltásra.

NYERTESEK

NYEREMÉNYEK

Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (Soltvadkert)

A legtöbb program elemet megvalósító iskola nyereménye (30 tanuló) egy kalandparki belépő.

Rákóczi Utcai Óvoda – Nyuszi csoport (Székesfehérvár)

A legtöbb program elemet megvalósító óvoda nyereménye (15 óvodás) egy kicsiknek szóló művészeti foglalkozás.

Porcsalmai Napközi Otthonos Óvoda

A „Víz ezer arca” c. pályázat nyertes csapata egyszeri belépést nyert a CSOPA Playbar előadótermébe „A víz tudománya” showra.

Rókusvárosi II. számú Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

„A növények és a víz” c. pályázat nyertes csapata egyszeri belépést nyert a Tropicariumba.

 Remélem, hogy jövőre is lesz alkalmunk együttműködni Önökkel, hiszen 2019-ben is folytatódik a Program, mely már a jubileumi 10. HAPPY-hét lesz!

 Üdvözlettel,

 Nagy-Lőrincz Zsuzsanna

projektkoordinátor

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram