Látogatás az R-WATER Kft-ben

Feltöltve: 2020. február 20.

Látogatás az R-WATER Kft-ben

A szakköri foglalkozáson az 5.b mellett az 5.a osztály vett részt. 2020. február 20-án látogattunk el Akasztóra, az R-WATER Kft üdítőital - palackozott víz - ásványvíz gyártó céghez. Betekintést nyertünk a gyártás folyamatába a tervezéstől, a palackozáson keresztül a csomagolás, raktározás és értékesítésig. Az épületegyüttest teljesen bejártuk, így ismerkedtünk meg a különböző munkafolyamatokkal. Nagy hangsúlyt helyeznek a minőségre, életcéljuk az egészség. Megtudtuk, hogy nem csak ízesített ásványvizet, hanem többféle sportitalt is gyártanak. Nem használnak színezéket, se cukrot, termékeik energiaszegények. Gyorsan alkalmazkodnak a változó fogyasztói igényekhez. Érdekes volt a gyerekek számára, (ha csak ablakon keresztül is), hogy hol kísérletezik ki az új ízeket. Ámulattal figyelték a gyártósort, amely a palackkészítéstől, a töltésen keresztül a csomagolásig mindent emberi kéz érintése nélkül végzett. Megtudtuk, hogy gyerekek számára is készítenek majd egészséges innivalókat.

Az üzemlátogatás fényképei az alábbi linken tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1G2Xyq2d8uVEgbzDB46P3u78rqAzot-lU?usp=sharing

A cégről található információk az alábbi linken érhetők el: https://absolutelive.hu/rolunk/

„Az R-Water Kft-ről röviden:

A magyar családi vállalkozás 1993 óta foglalkozik palackozott üdítőitalok és ásványvizek gyártásával, forgalmazással. Egy generációváltás lezárásaként 2008-tól a vállalkozás jogutódjaként az R-Water Korlátolt Felelősségű Társaságként végzi a piac valós igényeire szabott termékportfólióinak gyártását.

Az alapvető cél a minőségi, innovatív fenntartható termékgyártás, ami az egészségtudatos, igényes emberek akár speciális igényeit is kielégíti.

A legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő termékkínálat, nagyon magas minőségű, modern gépsoron úgynevezett ULTRACLEAN rendszerben készül.

Fontos küldetésünk a környezettudatosság! Új, modern rendszerben a csomagolóanyagok mennyiségét 25%-kal, míg az előállításhoz felhasznált energia mennyiségét 30%-kal csökkentettük, és a folyamat nem áll meg. Cél, hogy 2020-ra az energiafelhasználás 30-40%-a megújuló forrásból származzon! A mindenkori minőséget saját mikrobiológiai és minőség-ellenőrzésre jól felszerelt laborunk folyamatosan ellenőrzés alatt tartja.

Értékesítési csatornáink felölelik a teljes vertikumot a webáruháztól a nagykereskedelmi partnereinken át a multinacionális láncokig (TESCO, AUCHAN, DM, stb.). Export értékesítés az alábbi országok irányában folyamatos: Románia, Szlovénia, Szlovákia, Ausztria.

Továbbá jelentős a Privat Label gyártás, ami nyitott az új ötletek és igények fogadására!”

Köszönjük, hogy betekintést nyerhettünk a cég mindennapjaiba, felejthetetlen élmény volt!

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram