NTP17

Feltöltve: 2017. szeptember 1.

Az NTP-MTTD-17 pályázat célja a hazai és határon túli köznevelésben tanuló tehetséges fiatalok matematikai, természettudományos, digitális kompetenciáinak erősítését segítő, általános felfedezési tapasztalatokat nyújtó komplex tehetséggondozó programok megvalósításának támogatása. A nyertes pályázat megvalósítására 1.600.000 Ft támogatásban részesült iskolánk, melyet a természettudományos szakkör megvalósítására, illetve folytatására, az ehhez szükséges vegyszer- és eszközbeszerzésre, üzemlátogatásokra, szakmai programokra (Egészségnap, Kutatók éjszakája, tanulmányi kirándulások felsőoktatási intézményekbe) fordítunk.

Célunk: a tehetségek kibontakoztatása; a természettudományos kompetenciák erősítése mellett a matematikai és a digitális kompetenciák fejlesztése; felfedezési tapasztalatokat nyújtó komplex program megvalósítása; természettudományos világkép kialakítása; az elméletben tanultak hasznosítása a mindennapi életben; a környezetvédelmi problémák felismerése, megértése.

 

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram