Rajzverseny

Feltöltve: 2013. április 17.

Kedvenc bibliai történetem: rajzverseny

 

A mesemondó verseny szünetében került sor a bibliai rajzpályázat eredményhirdetésére. Nagyon sok szép, értékes munka született, amiért köszönet a résztvevőknek, a felkészítő pedagógusoknak, osztályfőnököknek, a rajzot tanítóknak és a hitoktatóknak. A rajzpályázat célja az volt, hogy a diákok minél több bibliai történetet megismerjenek. Ennek sikerét bizonyítja, hogy számos különböző bibliai történet elevenedett meg rajzokon. A technikai megoldások szempontjából is nagyon sokféle munka született: az egyszerű ceruzarajzoktól, a zsírkrétáig, a vízfestéktől a kollázsig. A képek előzetes kiválogatása után a helyezésekre a végső szót Krebsné Tuska Zsuzsa tanár néni mondta ki.

Az összes rajzot tekintve a legkiegyenlítettebb teljesítményt a 2.a osztály, a legkimagaslóbb teljesítményt pedig a 3.c osztály nyújtotta. Dicséret érte.

Ötletes, szépen kivitelezett munkájáért dicséretben részesült Sztojka Nikoletta 3.b; Marosi Andrea 4.d; Kis Molnár Máté 4.b és Sárosdi Letti 4.c osztályos tanuló.

Ugyancsak dicséretet érdemelt a 3.b osztály közös alkotásukért, a  Noé bárkájáért.

Különdíjat kapott Oláh Andrea 1.c; Slezák Nikolett 2.a; Kriszt Vidor 2.a és Oroszi Zsolt 2.b osztályos tanuló.

III. helyezést ért el Tuska Gréta1.a; Bozsóki Dániel 2.a; Varnyú Bálint 2.c; Minda Eszter 3.b és Katzenbach Virág 4.a osztályos tanuló.

II. helyezést ért el Gál Janka 1.b; Dukai Fanni 2.a és Honti Csenge 3.c osztályos tanuló.

I.helyezett lett Péter Botond 1.b; Bozsóki Andrea 2.a; Varga Rebeka 3.b és Vízi Dóra 3.c osztályos tanuló.

Gratulálunk a nyerteseknek, és kívánjuk, hogy továbbra is legyen sok örömötök a bibliai történetekben és ihlessen benneteket még több és még szebb rajzokra.

Kelédiné R. Zsuzsa

 

 

 

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram