Tudós Rektor Csapatverseny

Feltöltve: 2024. február 23.

A KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium idén is megrendezte egykori rektortanára emlékére a Tudós Rektor Csapatversenyt, melyre a biológia és a kémia iránt érdeklődő nyolcadikosokat várták.

A diákok 2 fős csapatokban mérhették össze tudásukat 2 levelezős fordulóban, majd a legeredményesebbek 2024. február 2-án, a gimnázium Földi János Természettudományi Laboratóriumában versenyeztek. Az elméleti feladatsor mellett biológiából és kémiából is kísérletekhez kapcsolódó feladatokat kellett megoldaniuk a diákoknak.

Iskolánkból Nagy Nóra – Kiss Gergely Bendegúz az előkelő 2. helyen, Frittman Eszter – Vida Dorka Hanna a 4. helyen, Gangl Zorka – Lengyel Luca az 5. helyen, Klam Sára – Pál Dorka a 10. helyen végeztek. A felkészülésbe befektetett rengeteg munka, a szorgalom, a megszerzett tudás alkalmazása és a lelkesedés mindenkinek példamutató. Gratulálunk! (Dudásné Kovács Erika)

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram