Üzemlátogatás Ladó-Rec

Feltöltve: 2021. november 18.

Üzemlátogatás a Ladó-Rec Kft-be

2021. 11. 21-én a természettudományos szakkörösökkel végre eljutottunk a Ladó-Rec Hulladék-nagykereskedelmi és Szolgáltató Kft-be, ahol nagyon nagy örömmel és szeretettel fogadtak bennünket.

A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás 1992-től kezdve aktív és meghatározó szerepet tölt be a hulladékgazdálkodási szektorban. Magyarország egész területén foglalkoznak nem veszélyes hulladékok nagykereskedelmével, gyűjtésével, előkezelésével. A társaság családi vállalati múltja és háttere a mai napig meghatározza a vállalati kultúrát, értékeit, a légkört illetve a munkatársaikhoz és partnereikhez való felelősségteljes hozzáállást. Számukra a környezetvédelem feladat, felelősség és alapérték, melyet hosszútávon építenek.

A fenntarthatóság fontos pillére, hogy a keletkezett hulladék visszakerüljön a körforgásba, mely lehetővé teszi, hogy a hulladék egy későbbi folyamat során értékes anyagként kerüljön újrafelhasználásra.

A Társaság kiemelt tevékenysége a bizalmas adatokat tartalmazó iratok szakszerű megsemmisítése is. A GDPR bevezetésével a vállalkozások életében minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kap a személyes adatok védelme, mi pedig gondoskodunk arról, hogy illetéktelenek azokhoz ne férhessenek hozzá! Dinamikusan fejlődő szolgáltatásaikkal, személyre szabott megoldásaikkal folyamatosan törekednek a hulladék körforgásba történő visszavezetésére.

Apró lépés a környezetért! Szívügyük, hogy partnereiknek a legjobb megoldásokat kínálják, miközben együtt tesznek a környezet védelméért!

A Kft. tevékenységét a cégtulajdonos, ügyvezető dr. Ladóczki Mária mutatta be kis csapatunknak.

 

A foglalkozás képei az alábbi linken tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1CqSYhN23nGBBsAkK5M7pBieTIkZu6MgY?usp=sharing

 

Dudásné Kovács Erika

                                                                       Pályázatíró, megvalósító, szakkörvezető

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram