Erasmus egyéni 8

Feltöltve: 2022. szeptember 7.
Rovat:

Bezsenyi Orsolya, Barcelona, Spanyolország

Social Media in the Classroom
Conflict Management, Emotional Intelligence and Bullying Prevention

Az Erasmus program keretein belül kétszer egyhetes képzésen vettem részt Barcelonában.

A Közösségi média az osztályteremben tanfolyamon új oktatási felületeket és használatukat ismertem meg. Ötleteket kaptam a gyermekek védelmére a közösségi média káros hatásai ellen, az internet biztonságos használatához információk gyűjtésére, felhasználására, tárolására. Megismerkedtem digitális tartalmak létrehozatalával. Fejlődtek a digitális, kommunikációs, társas kompetenciáim.

A Konfliktuskezelés, érzelmi intelligencia és zaklatás megelőzése tanfolyamon a személyiség összetevőiről, tulajdonságainkat meghatározó életeseményekről, környezeti hatásokról, ezek lehetséges következményeiről szereztem új ismereteket. Fejlődött az empátiás készségem: hogyan ismerjem fel a tanulók érzelmi állapotát, hogyan építsek érzelmi szükségleteire. Könnyebben felismerem a tanulók személyiségfejlődési nehézségeit, képes leszek egyéni igényeinek megfelelő stratégiák alkalmazására, megbeszélések szervezésével, közös szabályok megfogalmazásával, következetes és kiszámítható értékeléssel.

A szabadidőben meglátogattuk Barcelona híres-neves épületeit, látványosságait, megkóstoltuk a spanyol konyha speciális ételeit.

Köszönöm a program szervezésében részt vevőknek, az iskolavezetésnek, helyi koordinátoromnak, Csiszár Katalinnak.

Egyéni beszámoló

Képek

Prezentáció

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram