A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség,...

Feltöltve: 2022. december 5.
Rovat:

Taníts akaratod teljesítésére, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen az egyenes úton! (Zsolt 143,10)

A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. (Gal 5,22-23a)

A mai reggel nem csupán egy Bibliai ige, hanem egy imádság, amelyben hittel, bizalommal kérjük Istent, hogy tanítson és vezessen a helyes úton. Nagy szükségünk van erre, hisz olyan sok minden vesz körül bennünket, olyan sok információval bombáznak bennünket, nehéz eligazodni a világban. A gondolataink kavarognak és ettől általában feszültekké válunk. Én ilyenkor szeretek kicsit elvonulni, ha máshova nem a lakás egy csendesebb zugába, behunyom a szemem és kérem az Urat, csendesítse le elmémet, segítsen megérteni mi a nap üzenete, Ő mit akar nekem mondani, akár a reggel olvasott, hallott igéjén keresztül. Egyszer csak érzem, hogy lassan megnyugszom, tisztábban látom, hogy mit kell aznap megtennem. Próbáld meg te is! Amikor ideges vagy, amikor nem tudod hogyan tovább, engedd, hogy tanítson, hogy Ő vezessen a helyes úton.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram