Adjanak most hálát az ÚRnak szeretetéért, az emberekkel tett csodáiért…

Feltöltve: 2023. május 15.
Rovat:

És [akiket] összegyűjtött a különböző országokból; keletről, nyugatról, északról és délről. Adjanak most hálát az ÚRnak szeretetéért, az emberekkel tett csodáiért… (Zsolt 107,3.8)

Sokan eljönnek napkeletről és napnyugatról, és asztalhoz telepednek Ábrahámmal, Izsákkal és Jákóbbal a mennyek országában… (Mt 8,11)

Nézzünk most magunkba egy kicsit, hányszor volt olyan az életünkben, hogy összekuszálódtak az életünk útjai, elvesztünk, nem tudtuk melyik a helyes irány? Ilyenkor hányszor kértük Istent, hogy segítsen? Ugye volt ilyen alkalom, nem is egy?

Nézzük meg a másik oldalt is! Hányszor volt olyan az életedben, hogy csodás dolgok történtek veled, minden jól sikerül? Ilyenkor hányszor kulcsoltad imára a kezed és mondtad: Köszönöm Uram! Ugye kevésszer? Elfelejtünk hálát mondani.

A Zsoltár erre hívja fel figyelmünket: „Adjanak most hálát az ÚRnak szeretetéért, az emberekkel tett csodáiért…” Tedd ezt te is! Adjunk hálát az Úrnak aki megváltott bűneikből és oltalmaz szeretetével.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram