EFOP bemutatkozás

Feltöltve: 2019. február 28.

Iskolánk bemutatkozott az EFOP-3.2.13-17-2017-00002 projekt nyitókonferenciáján

 

Iskolánkban évtizedekre nyúló hagyománya van a pályaválasztási feladatok ellátásának, amit még Elek Zoltánné, Marika alapozott meg. 2009-ben a TÁMOP pályázat keretében intézményi innováció keretében továbbfejlesztettük és írásban is rögzítettük ezt a pedagógiai tevékenységrendszert.

A feladatokat azóta is évről évre ellátjuk, és egyre nagyobb számban biztosítjuk az egyéni tanácsadás lehetőségét is.

Erre a jó gyakorlatunkra figyelt fel az Oktatási Hivatal munkatársa, Ütőné dr. Visi Judit szakmai vezető, és kért fel bennünket egy előadás megtartására. Az csak később derült ki számunkra, hogy egy országos nyitó konferencián lesz ez az előadás Budapesten a Gellért Szálló konferenciatermében.

Az első riadalom után igyekeztünk úgy felkészülni, hogy jól  kihasználjuk ezt az alkalmat mind a településünk, mind az iskolánk népszerűsítésére. Daróczi Csaba kollégánk egy nagyon informatív kisfilmet készített , amit igazgatónk, Udvarhelyi Attila mutatott be és egészìtett ki szöveges magyarázatokkal.

Ezt követően iskolánk pályaválasztási felelőse, Szabadiné Viszmeg Erzsébet mutatta be jó gyakorlatunkat.

Úgy ítéljük meg, hogy jól sikerült a bemutatkozás, ezt az is alátámasztja, hogy ígéretet kaptunk rá, iskolánk a projekt megvalósításában is fontos szerepet kap majd. Reméljük, hogy mindez azt fogja eredményezni, hogy még hatékonyabb lesz iskolai pályaorientációs tevékenységünk!

 

                                                                                          Udvarhelyi Attila, Szabadiné Viszmeg Erzsèbet

 

 

 

A nyitókonferencia programja ITT olvasható.

A bemutatkozó ppt ITT tekinthető meg.

 

 

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram