Ezért tehát mi is, akiket a bizonyságtevőknek ekkora fellege vesz körül,...

Feltöltve: 2023. szeptember 8.
Rovat:

De a te halottaid életre kelnek...! (Ézs 26,19a)

Ezért tehát mi is, akiket a bizonyságtevőknek ekkora fellege vesz körül, tegyünk le minden ránk nehezedő terhet és a bennünket megkörnyékező bűnt... (Zsid 12,1)

Nem tudom figyelemmel kísértétek-e az atlétikai világbajnokságot és feltünt-e, hogy a magyar sportolók milyen szép és kiváló eredményeket értek el. Amikor a verseny után nyilatkoztak mindannyian elmondták, hogy mennyire fantasztikus volt a hazai közönség elött versenyezni, milyen jó, hogy ennyien kíváncsiak voltak rájuk. A mai Újszövetségi igénkben is arról olvashatunk, hogy ránk is figyelnek, nem is kevesen, hiszen a „bizonyságtevőknek ekkorra fellege vesz körül” bennünket. Arról már sokat hallottatok, olvastatok, hogy Isten sosem hagy bennünket egyedül, minden léptünket látja, de most a mai napon igénkből az is kiderül, hogy a bizonyságtevők, a valaha élő hívők közössége, mint például Ábrahám, Jákób, Mózes, is figyelnek. Amikor fáradt vagy és csüggedt, amikor úgy érzed semmi nem sikerül, gondolj arra, hogy te is hazai pályán versenyzel, sokan „szurkolnak neked”. Ők már tudják, hogy Isten segítségével hatalmas dolgokra vagy képes.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram