Menj haza a tieidhez, és vidd hírül nekik,...

Feltöltve: 2023. szeptember 26.
Rovat:

Ujjongva örülök hűségednek, mert látod nyomorúságomat, ismered lelkem szorongásait. (Zsolt 31,8)

Menj haza a tieidhez, és vidd hírül nekik, milyen nagy dolgot tett veled az Úr, és hogyan könyörült meg rajtad. (Mk 5,19b)

Televízió, YouTube, Facebook, Instagram, Tik-Tok, mindenütt reklámok. Az életünk minden területét érintik. Van olyan, hogy ismert emberek az arcukat adják egy-egy termékhez, vagy valamilyen szervezet céljainak elérését segítik. De mindez csak akkor lesz jó, ha a megfelelő termék, cél, szervezet, a megfelelő, hiteles arc kerül össze. Képzeld el az beszélne a szeretetről aki a suliban a legverekedősebb, vagy az beszélne az őszinteségről akit rendszeresen hazugságon kapnak. Akkor az egész hiteltelen lenne és pont az ellenkezőjét érték el mint amit szerettek volna.

Ha hiszed, hanem még Jézusnak is szüksége van „reklámra”, szükséges hirdetünk Őt. Szükséges, hogy többen és többen hirdessük az Ő tanításait, azt, hogy mit vállalt az emberekért. Te vállalnád, hogy a reklámarca legyél? Tudod hitelesen képviselni mindazt, amit Ő képvisel? Tudsz-e olyan elfogadó szeretettel fordulni mások felé, ahogyan azt Ő tette? Vagy még, tanulnod, változnod kell ehhez?

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram