mezei futóbajnokság felső

Feltöltve: 2021. október 6.

Felső évfolyamban is Házi MEZEI

A nagyokkal (5-6-8 osztályok, a 7. majd odébb valamikor) folytatódott a házi versenysorozat. Az „inkább szaladj neki, mint a semmi” kategóriában, néhányan örök emléket állítottak a példamutatásnak. A tűz kéremszépen, ahogy képes volt megjelenni az arcokon, állítom, az a lelkesedés netovábbja. Bámulatos! Arcukra, kizárólag a megtévesztés miatt öltöttek fancsali képet, nehogy az esetlegesen beszivárgó ellen, elhappolja a technikát. És akkor még az állóképességről nem is beszéltem. Azzal persze nincs mit tenni, mikor a rajt utáni első kanyarban elfogy a kakaó. Ilyenkor muszáj sétára váltani az eltervezett fergeteges iramot, s ezt lássuk be, az önfeláldozás magasiskolája.

Az igazsághoz tartozik, mindezek a legnagyobbak esetében voltak csak tetten érhetők, a fiatalabbak nem rendelkeznek még ennyire kifinomult módszerekkel. Náluk leplezetlen maradt a versengés öröme, ki érti ezt?

Az elmúlt néhány nap a futásról szólt, ám, ha kicsit mögé pillantunk, valójában egy felelsz, vagy mersz játék bontakozik ki, amiben a hozzáállás minősége lesz a kérdés. Magadat kipróbálni, ha úgy tetszik, merni, sokkal igazibb, és ami a lényeg: szerethetőbb. Szerintem.

Eredmények:

5. évfolyam

Lányok

1. Zsikla Dominika 5.c  2. Schmél Edna 5.c  3. Szabó Zsófi 5.b

Fiúk

1. Eiler Dániel 5.a  2. Ürmösi Zalán 5.c  3. Sörfőző Bertold 5.c

6. évfolyam

Lányok

1. Vida Szonja 6.b  2. Klam Sára 6.a  3. Szabó Anett 6.a

Fiúk

1. Kovács Kristóf 6.a  2. Trapp Bence 6.b  3. Ujvári Bálint 6.a

8. évfolyam

Lányok

1. Ilyés Emőke Dalma 8.b  2. Simon Mária 8.b  3. Csabányi Lili 8.b

Fiúk

1. Gangl János 8.c  2. Sztankovics Alex 8.a  3. Oroszi János 8.b

 

Gratulálok!

Gyulabá

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram