Pál írja: Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat...

Feltöltve: 2023. szeptember 18.
Rovat:

Mert minden lélek az enyém... (Ez 18,4)

Pál írja: Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért... (1Tim 2,1)

Van egy kártyajáték a neve MIZU. Hittanórán szoktunk vele játszani. Különböző beszélgetésindító kérdések vannak benne. Például: Egészítsd ki: Arról álmodozom, hogy egyszer…, Én arról álmodozom, hogy bárcsak meg tudnám változtatni a világot. (Gondolom más is van ezzel így.) Nem csak a saját kis világomat, hanem a nagyot is. Azért, hogy jobb és élhetőbb legyen. Sajnos sem eszközöm, sem elég erőm nincs ehhez, de úgy gondolom, hogy egyikünknek sem. Erre egyedül Isten képes. Képzeld el Ő meg is tette ezért az első lépést, elküldte Jézust közénk, hogy változást hozzon az életünkbe, a többi csak rajtunk múlik. Tegyünk meg mindent, amit csak tudunk, azokért akiket ránk bízott, forduljunk egymásfelé olyan szeretettel amilyennel Ő fordul felénk és akkor elő tudjuk idézni a változást.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram