Sőt ezenkívül még dicsekszünk is Istennel...

Feltöltve: 2022. október 7.
Rovat:

Mert csak egy pillanatig tart haragja, de egész életen át a kegyelme. Este szállást vesz a sírás, reggelre itt az ujjongás. (Zsolt 30,6)

Sőt ezenkívül még dicsekszünk is Istennel a mi Urunk Jézus Krisztus által, aki által most részesültünk a megbékélésben. (Róm 5,11)

Hazudtak nekem, elárultak, és megbántottak. Dühös vagyok, és úgy érezem, minden jogom megvan erre. Ismerős ez az érzés? Ilyenkor szaladgálunk a Világba és azt kiabáljuk, utállak, haragszom, dühös vagyok és a Világ ezt is visszhangozza felénk, mert az ember szemével nézve, teljesen érthető ez a harag, de Isten szemszögéből nézve elutasítása annak, hogy ugyanolyan kegyelemmel és megbocsátással éljek az ellenem vétkezőnek, ahogy Ő is megbocsátott nekem Jézus Krisztus által. Ha ez az üzenet elér a szívemig, akkor a harag helyett a szeretet tölti meg a lelkem és azt fogom a világ felé kiabálni, hogy szeretlek, megbocsátok neked, mert nem lesz okom haragra.

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram