Történt azokban a napokban, hogy [Jézus] kiment a hegyre imádkozni,...

Feltöltve: 2023. szeptember 19.
Rovat:

Bízzatok benne mindenkor, ti, népek, öntsétek ki előtte szíveteket, Isten a mi oltalmunk! (Zsolt 62,9) )

Történt azokban a napokban, hogy [Jézus] kiment a hegyre imádkozni, és Istenhez imádkozva virrasztotta át az éjszakát. (Lk 6,12)

Mi jut eszünkbe az imádság szóról? A Biblia azt mondja az imádságról, mint: kiönteni lelkünket az Úrnak (1Sám 1,15). Elmondani Istennek mindazt, ami a szívedben van: örömödet, bánatodat, félelmeidet. Mert Isten azt nézi, ami a szívedben van. Az imádság beszélgetés Istennel. Az Újszövetségben sokszor olvassuk, hogy Jézus milyen sokszor félre vonult imádkozni, beszélgetni az ő Atyjával. Azért tette, mert állandó kapcsolatban akart lenni Istennel. Adott egy olyan csodálatos dolog, hogy kapcsolatba léphetsz azzal, aki ezt a világot teremtette. Megszólíthatod, aki mindent tud rólad. Beszélhetsz azzal, aki annyira szeret, hogy feláldozta érted szeretett Fiát! Sosem utasít el, mindig van rád ideje, éjjel és nappal is. Élj ezzel a lehetősséggel, bármikor, bárhol bátran kulcsold imára a kezed!

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram