Vannak, akik hajókon a tengerre szálltak […]

Feltöltve: 2023. december 15.
Rovat:

Vannak, akik hajókon a tengerre szálltak [...] Ezek látták az ÚR tetteit, csodáit a mélységes tengeren. Adjanak most hálát az ÚRnak szeretetéért és az emberekkel tett csodáiért! (Zsolt 107,23-24.31)

Miután megmenekültünk, akkor tudtuk meg, hogy Máltának hívják ezt a szigetet. A barbárok nem mindennapi emberséget tanúsítottak irántunk, mert tüzet raktak, és [...] mindnyájunkat befogadtak. (ApCsel 28,1-2)

„Adjatok hálát az ÚRnak, mert jó, mert örökké tart szeretete!” Ezzel a mondattal kezdődik a 107. Zsoltár Néha nehéz, néha fáradt vagy és úgy érzed, nem bírod tovább, akkor lassíts, lassíts egy kicsit. Hunyd le a szemed és gondold végig mi minden történt veled az elmúlt napokban. Észrevetted az apró csodákat? Azt, hogy valaki kedves volt és mosolygott rád, megköszönték a munkád, megkínáltak egy sütivel, csillogó szemmel néztek rád, átöleltek. Észrevetted? Ezek mind Isten szeretetének jelei. Ezért legyél ma hálás, így amikor ma imára kulcsolod a kezed, ne panaszkodj, ne kérj, csak mond el a csodáidat, sorold fel őket és meglepődolgot fogsz tapasztalni: mindened megvan a boldogsághoz. Tehát légy hálás „az Úrnak szeretetéért és az emberekkel tett csodáiért!”

Friss híreink

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram