Mikulás-váró versszavaló verseny

Feltöltve: 2020. december 9.

Idén decemberben 14 bátor kisgyermek jelentkezett a Petőfi Sándor Művelődési Központ online Mikulás-váró versszavaló versenyére, akik a Mikuláshoz kapcsolódó legkedvesebb versüket szavalták el.

A beérkező verseket egy négytagú zsűri bírálta el, figyelembe véve az előadásmódot, az érthetőséget és a teljes összhangot. Az első három helyezettnek és a különdíjasnak járó tárgynyereményeket a Petőfi Sándor Művelődési Központ, a Kiskőrös TV, a Kiskőrösi hírek és vira.hu ajánlotta fel.

   Baumgartner Zsolt

Szabadi-Maglódi Kitti intézményvezető, a Petőfi Sándor Művelődési Központ nevében ceruzakészletet, plüss figurát és sok-sok édességet tartalmazó ajándékcsomaggal jutalmazta meg a zsűritagok összesített pontjai alapján az első helyen végzett Baumgartner Zsoltot, aki teljes beleéléssel adta elő az általa választott verset. Az iskola nevében is GRATULÁLUNK az elért eredményhez!

Friss híreink

Kérjük támogassa adója 1 %- ával a tanulói alapítványunkat!
Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola És Alapfokú Művészeti Iskola Tanulóiért Alapítvány
6230 Soltvadkert, Bocskai u. 2.
Adószám: 18744657-1-03
Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI | 6230 Soltvadkert, Bocskai út 2., telefon: +36 78/482-505
Tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram